Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Vize ilçesinde yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirdi. Gündoğdu, Vize Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi, Vize Tarım Kredi Kooperatifi, Vize Ziraat Odası Başkanlığı, CHP Vize İlçe Başkanlığı, Vize İlçesi Bal Üreticileri Birliği, Vize Avcılar ve Atıcılar Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği Vize Şubesi, Vize Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı ve Vize Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Çevikbaş: “Cumhuriyet Halk Partisi 101 Yaşında!” Çevikbaş: “Cumhuriyet Halk Partisi 101 Yaşında!”

Ziyaretlerinde, ilçenin tarım, esnaf, avcılık, ve bal üretimi gibi önemli konularına dair karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Vekil Gündoğdu, kurum ve kuruluş temsilcilerinin taleplerini dinledi. İlçede yaptığı ziyaretlerde yoğun ilgi gören Gündoğdu, Vize halkına misafirperverlikleri için teşekkür ederek saygılarını sundu.

Milletvekili Gündoğdu, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, “Bugün Vize ilçemizin Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi'ni, Vize Tarım Kredi Kooperatifi'ni, Vize Ziraat Odası Başkanlığı'nı, CHP Vize İlçe Başkanlığımızı, Vize İlçesi Bal Üreticileri Birliği'ni, Vize Avcılar ve Atıcılar Derneği'ni,  Atatürkçü Düşünce Derneği Vize Şubesi'ni, Vize Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'nı, Vize Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı'nı, Vize Avcılar ve Atıcılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Bizleri misafir eden Vize'li hemşehrilerimize teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay