Üsküp Belediyesi, vatandaşların özel etkinliklerinde kullanılmak üzere masa ve sandalye hizmeti vermeye başladı. Bu kapsamda belediye, 1000 adet sandalye ve 250 adet masa alımı gerçekleştirdi. Vatandaşlar, belirlenecek cüzi bir kiralama bedeli ile bu masa ve sandalyeleri özel etkinliklerinde kullanabilecekler.

Özkan’dan Vize Ziraat Odası’na Ziyaret Özkan’dan Vize Ziraat Odası’na Ziyaret

Belediye Başkanı Halil Çallı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bu, Belediye Başkanı seçilmeden önce gözlemlediğim ve Belediye Başkanı olmam durumunda yapmayı planladığım bir hizmetti. Bugün bunu gerçekleştiriyoruz ve bundan mutluluk duyuyoruz. Vatandaşlarımız bu hizmetle birlikte özel etkinliklerinde masa ve sandalye için çok daha düşük bir ücret ödemiş olacaklar. Bunun için etkinlik sahibinin etkinlik öncesinde belediyemize müracaat etmesi ve gerekli kayıt işlemlerini yaptırması gerekiyor. Bundan sonra ki süreçte de vatandaşlarımızın lehine olacak hizmetleri üretmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Üsküp Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik hizmetler sunmaya devam ederken, bu tür yenilikçi ve faydalı projelerle toplumun her kesimine ulaşmayı amaçlıyor. Belediye Başkanı Halil Çallı, gelecekte de vatandaşların hayatını kolaylaştıracak projeler üzerinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay