Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, göreve geldiği ilk 100 gün içinde yapılan çalışmaları “Babanın Oğlu Kemal” olarak tanınan Kemal Dülger ile Kırklareli’nin sokaklarında değerlendirdi. Başkan Bulut, bu özel röportaj için sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Başkan Bulut, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Babanın Oğlu Kemal @kemaldulgerofficial, göreve geldiğimiz ilk 100 günde yaptıklarımızı, güzel Kırklareli’mizin sokaklarında siz sevgili hemşehrimiz ile değerlendirdi. Beğeniyle takip ettiğimiz, kendine has üslubuyla gönüllere taht kuran Kemal kardeşime, gerçekleştirdiği bu samimi ve içten röportaj için teşekkür ediyorum.”

Kemal Dülger, Kırklareli sokaklarında vatandaşlarla birebir temas kurarak, Başkan Bulut’un göreve geldiği günden bu yana hayata geçirdiği projeler ve hizmetler hakkında detaylı bilgi aldı. Hemşehrilerinin görüşlerini dinleyerek, Belediye Başkanı Bulut’un şehrin gelişimine katkı sağlayan çalışmalarını yerinde inceledi.

Pınar Mahallesi'ne Yeni Park Müjdesi Pınar Mahallesi'ne Yeni Park Müjdesi

Başkan Bulut, yapılan çalışmaların vatandaşlardan olumlu geri dönüşler aldığını ve halkla iç içe olmaya devam edeceklerini belirtti.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay