Nisanın başlangıcından itibaren tezgahlarda yerini almaya başlayan çilekler, Kokusu, rengi ve lezzetiyle vatandaşları büyülüyor. Kırklareli'nin en işlek caddelerinden biri olan Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan tezgahlarda satılan çilekler ilgi görüyor.

Baharın gelmesiyle birlikte, çilekler de raflardaki yerini aldı. Kokusuyla, rengiyle ve enfes lezzetiyle dikkat çeken çilekler, Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan tezgahlarda yerini aldı. Vatandaşlar, sağlıklı atıştırmalık olarak tercih ettikleri çilekleri almak için tezgahların önünde sıraya girdi.

Çilekler, hem görsel şölen sunan rengiyle hem de taze ve tatlı tadıyla vatandaşların ilgisini çekti. Özellikle sağlıklı yaşam ve beslenmeye önem verenler, çilekleri tercih ederek alışverişlerini tamamladılar.

Cumhuriyet Caddesi'ndeki çilek tezgahları, şehrin sosyal yaşamına da renk kattı. Vatandaşlar, güneşli günlerde caddenin hareketli atmosferinde çilek alışverişi yapmanın keyfini çıkardılar.

Vatandaşlar Karagöz Parkı'nda Hafif Esintinin Keyfini Çıkardı Vatandaşlar Karagöz Parkı'nda Hafif Esintinin Keyfini Çıkardı

Haber: H. Murat Taner