Kırklareli Valisi Uğur Turan, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesine gerçekleştirdiği ziyarette, hastalarla ve sağlık personeliyle buluştu. Hastanede tedavi görmekte olan hastaları ziyaret eden Vali Turan, acil şifalar dileyerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Hastaların ve yakınlarının istek ve taleplerini dinleyen Vali Turan, onların ihtiyaçları doğrultusunda gerekenlerin yapılacağını ifade etti.

Ziyaret sırasında hastanede 7/24 özveriyle görev yapan sağlık çalışanlarıyla da bir araya gelen Vali Turan, onlara kolaylıklar dileyerek sağlık sektöründeki fedakârlıklarının önemini vurguladı.

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin sunduğu sağlık hizmetlerini yerinde inceleyen Vali Turan, Kırklareli halkının en iyi sağlık hizmetini alabilmesi için hastanenin çalışmalarının önemine değindi. Sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve vatandaşların memnuniyetinin artırılması amacıyla her türlü desteği vermeye devam edeceklerini ifade eden Turan, hastane yönetimi ile iş birliği içinde olunacağını da sözlerine ekledi.

Belediye Başkanlarından Vali Turan’a Ziyaret Belediye Başkanlarından Vali Turan’a Ziyaret

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner