Kırklareli Valisi Uğur Turan, Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Emniyet Müdürü Sinan Çamuroğlu ve İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki birim amirleri ile bir araya geldi. Karşılama töreni ile başlayan ziyaret kapsamında, Vali Turan’a, emniyet birimlerinin yürüttüğü çalışmalar ve ilin asayiş durumu hakkında kapsamlı bir brifing verildi.

Vali Turan, emniyet birimlerinin halkın huzur ve güvenliğini sağlamadaki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, suç ve suçluyla mücadelede gösterilen gayreti takdir ettiğini belirtti. Vali Turan ayrıca, şehrin güvenliği için görev yapan tüm emniyet personeline başarı dileklerini iletti.

İstanbul Fatih'te vahşet: İki kadını öldürdükten sonra intihar etti İstanbul Fatih'te vahşet: İki kadını öldürdükten sonra intihar etti

Ziyaretin ardından İl Emniyet Müdürü Sinan Çamuroğlu, Vali Uğur Turan’a Kırklareli genelinde yürütülen projeler ve uygulamalar hakkında bilgi vererek, vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla alınan tedbirler ve yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler sundu.

Haber: H. Murat Taner

89Bc717C B701 4395 9F77 9Ce39122C7335E58Afa8 Caaa 45Dd 800E 7E8Dcbabc76F

Muhabir: Hacı Murat Taner