Özbay'dan Atatürkçü Düşünce Derneği'ne Ziyaret Özbay'dan Atatürkçü Düşünce Derneği'ne Ziyaret

Kırklareli Valisi Uğur Turan, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Vali Turan, eşi Nihal Turan ile birlikte hafta sonu Bademlik Mahallesi'nde gerçekleştirdiği hane ziyaretlerinde, ailelerle bir araya geldi. Gönüllere dokunma amacı taşıyan bu ziyaretlerde, Turan çifti vatandaşların evlerine misafir oldu ve onlarla samimi sohbetler gerçekleştirdi.

Vali Turan, ziyaret ettiği ailelerin istek ve dileklerini dinleyerek, sorunlarını not aldı. Devletin, Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde her zaman vatandaşının yanında olduğunu belirten Turan, bu ziyaretlerin halkla iç içe olmak ve onların ihtiyaçlarını yakından görmek için önemli bir fırsat olduğunu dile getirdi.

Misafir oldukları aileler, Vali Turan ve eşinin bu nazik ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederken, sıcak ve samimi geçen sohbetlerde toplumsal dayanışmanın önemi vurgulandı. Vali Uğur Turan, vatandaşlara her zaman kapılarının açık olduğunu belirterek, onların sorunlarını çözme konusunda devletin tüm imkanlarını seferber edeceklerini söyledi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay