Mühendislikten çiftçiliğe: Haftada 2-3 gün çalışarak 4-5 mühendis maaşı kazanıyor Mühendislikten çiftçiliğe: Haftada 2-3 gün çalışarak 4-5 mühendis maaşı kazanıyor

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle Kırklareli Valisi Uğur Turan ve Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, ilimizin en yaşlı bireyi olan ve Cumhuriyetimizin kuruluşuna tanıklık eden 104 yaşındaki Fatma Kılıçarslan’ı ikametinde ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Fatma Kılıçarslan ile sohbet edilerek, istekleri dinlendi. 1920 doğumlu olan ve Müdürlüğün Evde Bakım Yardımı Hizmet Modeli'nden yararlanan asırlık çınar Fatma Kılıçarslan’a sağlıklı ve huzurlu bir ömür temenni edildi. Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, bu anlamlı günde Fatma Kılıçarslan nezdinde tüm yaşlılara sevgi ve saygılarını sunarak, onların ülkemize katkılarına dikkat çekti. Yapılan açıklamada, “Kıymetli büyüğümüz Fatma Kılıçarslan vesilesiyle en verimli çağlarını ülkesine ve milletine hizmetle geçirmiş tüm büyüklerimize sevgi ve saygılarımızı sunuyor, sağlıklı ve huzurlu günler diliyoruz.” ifadeleri yer aldı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner