Kırklareli Valiliği, önemli bir ziyaretçi grubunu ağırladı. Başakşehir Kaymakamı ve eşi, Yazı İşleri Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Müftüsü, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü, İlçe Nüfus Müdürü, Fatih İlçe Müftüsü, İstanbul Halk Sağlığı Başkan Yardımcısı, Avcılar İlçe Sağlık Müdürü, Büyükçekmece Nüfus Müdürü ve Büyükçekmece Gençlik ve Spor Müdürü, Kırklareli Valisi Uğur Turan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret kapsamında, heyet üyeleri Kırklareli Valisi Uğur Turan'a yeni görevi için tebriklerini ileterek, başarı dileklerinde bulundular. Valilik makamında gerçekleşen görüşmede, Kırklareli'nin genel durumu, ilçelerde yürütülen çalışmalar ve yerel yönetimler ile koordinasyon konularına da değinildi. Ziyaret sırasında, ilçelerde gerçekleştirilen kamu hizmetleri ve yerel yönetimlerin çalışmalarına ilişkin görüş alışverişi yapıldı.

Kırklareli Valisi Uğur Turan, nazik ziyaretlerinden dolayı heyet üyelerine teşekkürlerini sundu. Yeni görevinde Kırklareli'nin toplumsal ve ekonomik kalkınması için tüm kurumlarla iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Vali Turan, Kırklareli’nin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek ve vatandaşların refah seviyesini artırmak için çaba sarf edeceklerini dile getirdi.

Kırklareli Valiliği ziyaretle ilgili şu bilgileri verdi: “Başakşehir Kaymakamı ve eşi, Yazı İşleri Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Müftüsü, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü, İlçe Nüfus Müdürü, Fatih İlçe Müftüsü, İstanbul Halk Sağlığı Başkan Yardımcısı, Avcılar İlçe Sağlık Müdürü, Büyükçekmece Nüfus Müdürü, Büyükçekmece Gençlik ve Spor Müdürü, beraberindekiler ile birlikte Valimiz Sayın Uğur Turan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.”

Vekil Özkan’dan Spor Merkezine Ziyaret Vekil Özkan’dan Spor Merkezine Ziyaret

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay