Kırklareli Valisi Uğur Turan, kentteki önemli kurumlarla koordinasyonu güçlendirmek amacıyla TREDAŞ Kırklareli İl Müdürlüğü, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Ziyaretler sırasında Vali Turan, yetkililerden yapılan çalışmalar ve gelecekteki projeler hakkında ayrıntılı brifing aldı.

Adsız1-3

TREDAŞ İl Müdürlüğü'nde enerji altyapısı ve hizmet kalitesi hakkında bilgi alan Vali Turan, sanayi sektöründeki gelişmelerin ele alındığı Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'nde ise yeni yatırımlar ve teknolojik ilerlemeler konusunda değerlendirmelerde bulundu. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ndeki ziyarette ise gençlere yönelik spor projeleri ve tesislerin durumu hakkında bilgi aldı.

Adsız2-1

Vali Turan, yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek, tüm müdürlüklere özverili çalışmaları için teşekkür etti ve il genelindeki hizmetlerin kalitesini artırmaya yönelik her türlü desteği vereceklerini vurguladı.

Depremin bile vazgeçiremediği 35 yıllık tutkusunu evinin çatısında sürdürüyor Depremin bile vazgeçiremediği 35 yıllık tutkusunu evinin çatısında sürdürüyor

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner