Kırıkkale'de sel felaketi: Köy yolu adeta ırmağa döndü Kırıkkale'de sel felaketi: Köy yolu adeta ırmağa döndü

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Kurban Bayramı münasebetiyle aziz şehidimiz Anıl Yalap'ın ailesini Kofçaz ilçesinde bağlı Tastepe Köyü'ndeki ikametlerinde ziyaret etti. Vali Ekici, şehidimizin ailesinin bayramını kutlayarak, onlarla birlikte dua ve rahmetle şehidimizi yad etti.

Şehit Anıl Yalap'ın ailesi, Vali Ekici'nin bu anlamlı ziyareti ve destekleri için teşekkürlerini iletti. Bu ziyaret, bayramın manevi atmosferinde birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdi. Şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirten Vali Ekici, vatan için canlarını feda eden kahramanların hiçbir zaman unutulmayacağını ve her daim minnetle anılacağını vurguladı.

Kırklareli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, ‘’Kurban Bayramı münasebetiyle aziz şehidimiz Anıl Yalap'ın bizlere en değerli emaneti olan kıymetli ailesini Kofçaz Tastepe Köyündeki ikametlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladık. Baş tacı ailemizle şehidimizi dua ve rahmetle yad ettik. Şehitlerimizin ruhu şad olsun.’’ İfadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay