Deniz yatağında uykuya daldı, 2 mil ötede görenler şaşırdı Deniz yatağında uykuya daldı, 2 mil ötede görenler şaşırdı

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Sahil Güvenlik Komutanlığının 42. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Demirköy Sahil Güvenlik Komutanı Üsteğmen Eren Dürüster ve beraberindeki heyeti Valilik Makamında kabul etti. Vali Ekici, Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın Mavi Vatan'ın yılmaz koruyucuları olarak üstlendiği önemli görevlere dikkat çekerek, kuruluş yıldönümlerini kutladı.

Valilikte gerçekleştirilen kabulde, Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın denizlerdeki güvenlik ve huzurun teminatı olduğuna vurgu yapıldı. Üsteğmen Eren Dürüster ve beraberindeki heyet, kabulde Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Vali Ekici, Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın özverili çalışmaları sayesinde denizlerde huzur ve güvenin sağlandığını belirterek, tüm komutanlık personeline başarılar diledi.

Kırklareli Valiliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; ‘’Valimiz Sn. Birol Ekici, Sahil Güvenlik Komutanlığının 42. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle Demirköy Sahil Güvenlik Komutanı Üsteğmen Eren Dürüster ile beraberindeki heyeti Valilik Makamında kabul ederek Mavi Vatan’ın yılmaz koruyucuları T.C. Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın kuruluş yıldönümünü kutladı.’’

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner