Kırklareli Valisi Birol Ekici, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ekinci ve beraberindeki heyeti, Valilik Makamında konuk etti. Toplantıda, bölgede devam eden ve planlanan DSİ projeleri hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Vali Ekici, DSİ yetkililerinden projelerin ilerleyişi, hedeflenen tamamlanma süreleri ve bu projelerin bölgeye sağlayacağı katkılar hakkında detaylı bilgiler aldı.

DSİ Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ekinci ise, Vali Ekici'ye DSİ'nin bölgedeki faaliyetleri hakkında güncel durumu aktardı ve önemli projelerin ilerlemesi hakkında bilgi verdi. Toplantı, ilin su kaynaklarının etkin ve sürdürülebilir kullanımı, sulama altyapısının geliştirilmesi ve taşkın riskinin azaltılması gibi konuları değerlendirmek adına önemli bir platform sağladı.

Kırklareli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, ‘’Valimiz Sayın Birol Ekici, DSİ Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ekinci ile beraberindeki heyeti Valilik Makamında kabul ederek, Bölgemizde ve İlimizde devam eden ve planlanan DSİ projeleri ile ilgili bilgiler aldı.’’

Naciye Alço, Hayatını Kaybetti Naciye Alço, Hayatını Kaybetti

Haber: Arzu Dursun Atay