Lüleburgaz Doğa Koleji, TMMOB Makina Mühendisleri Odası Edirne Şubesi Lüleburgaz Temsilciliği ile iş birliği yaparak üyelerine özel bir indirim fırsatı sunuyor. Kampüs müdürü Hüseyin Daş, özel ziyaret kapsamında Makina Mühendis'i İbrahim Başoğlu'nu ağırlayarak, oda üyelerinin çocuklarına yönelik önemli bir anlaşmayı hayata geçirdi.

Gerçekleştirilen ziyarette, Doğa Koleji ve Makina Mühendisleri Odası arasında imzalanan anlaşma ile oda üyelerinin çocuklarına özel %25 eğitim indirimi fırsatı sağlanacak. Bu anlaşma kapsamında, tüm oda üyeleri Doğa Koleji Lüleburgaz Kampüsü'ne yeni kayıt yaptırdıklarında %25 eğitim indiriminden faydalanabilecekler.

Lüleburgaz Doğa Koleji yetkilileri, bu iş birliği ile eğitimde kaliteye ve geleceğe yatırım yapmanın önemine vurgu yaparak, Makina Mühendisleri Odası üyelerine özel bu avantajlı indirimden yararlanmalarını beklediklerini ifade ettiler.

Makina mühendislerinin çocuklarının eğitimine verdiği önemi göz önünde bulunduran Doğa Koleji, kaliteli eğitimi uygun şartlarda sunarak ailelerin yanında yer almayı sürdürüyor.

Haber: Arzu Dursun Atay