Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Öner ve Genel Sekreter Cenk Dönmez, Ziraat Bankası Perakende Krediler Yönetimi Bölüm Başkanı Kemalettin Bayat'ı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Bayat, bankanın son dönemde gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında detaylı bilgiler sundu ve bankanın sunduğu finansal ürünler ile hizmetler hakkında bilgilendirme yaptı.

Özellikle Oda üyelerinin finansmana daha kolay erişebilmesini sağlamak adına yapılacak iş birlikleri ve projeler ele alındı. Ziraat Bankası'nın mevcut kredi olanakları ve destekleri üzerine yapılan görüşmelerde, Oda üyelerinin ihtiyaçları doğrultusunda özel çözümler geliştirilmesi konusunda mutabakat sağlandı.

Ziyarette ayrıca, Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası'nın üyelerinden gelen talepler ve sektördeki genel finansman ihtiyaçları detaylı bir şekilde ele alındı. Ziyaret hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Öner ve Genel Sekreter Cenk Dönmez, Ziraat Bankası Perakende Krediler Yönetimi Bölüm Başkanı Sn.Kemalettin Bayat'ı makamında ziyaret ettiler.

Gerçekleşen ziyarette Sn.Bayat’ tan bankanın çalışmaları hakkında bilgi alınarak, Odamız üyelerinden gelen talepler doğrultusunda Odamız Üyelerinin finansmana erişmesine kolaylık sağlayacak konular değerlendirildi."

Çerkezköy Endüstriyel Fuarı açıldı Çerkezköy Endüstriyel Fuarı açıldı

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay