Kıbrıs gazisi 50 yıl sonra göğsünde mermi olduğunu öğrendi, mermiyle mezara gidecek Kıbrıs gazisi 50 yıl sonra göğsünde mermi olduğunu öğrendi, mermiyle mezara gidecek

Üsküp Belediye Başkanı Halil Çallı, Türk Kızılay Derneği Lüleburgaz Kan Bağış Merkezi tarafından düzenlenecek Kan Bağışı Kampanyası'na tüm vatandaşları davet etti. Kampanya, 12 Temmuz Cuma günü, 12:30 ile 18:30 saatleri arasında beldenin kapalı dere üzerinde gerçekleştirilecek.

Başkan Halil Çallı, yaptığı açıklamada, "Türk Kızılay Derneği Lüleburgaz Kan Bağış Merkezi tarafından beldemiz kapalı dere üzerinde 12 Temmuz Cuma günü, 12:30 ile 18:30 saatleri arasında Kan Bağışı Kampanyası düzenlenecektir. Tüm vatandaşlarımızı bu anlamlı kampanyaya katılmaya davet ediyoruz," ifadelerini kullandı.

Kan bağışının önemine dikkat çeken Başkan Çallı, düzenlenecek kampanyanın toplum sağlığı açısından büyük bir fırsat olduğunu belirtti. Kan bağışının, birçok hayatı kurtarabileceğini ve acil durumlarda ihtiyaç duyulan kanın temin edilmesini sağladığını vurgulayan Çallı, vatandaşların bu kampanyaya katılarak destek olmalarını istedi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner