Üsküp Belediye Başkanlığı, PALMET Palmet Gaz Grup A.Ş. yetkililerinin Belediye Başkanı Halil Çallı’yı makamında ziyaret ettiğini duyurdu. Gerçekleştirilen ziyarette, PALMET Gaz Grup A.Ş. Yapım İşletme ve Operasyon Direktörü Kıvanç Türkmen, Mühendislik ve Planlama Direktörü Eylem Karagöz, PALMET GAZDAŞ Trakya Enerji İşletme Müdürü Irmak Kaya, Yapım Yönetici Ahmet Uysal ve Enerji İşletme Şefi İhsan Kaba yer aldı.

Ziyarette, Üsküp beldesinde gerçekleştirilecek olan doğal gaz çalışmaları detaylı bir şekilde değerlendirildi. Belediye Başkanı Çallı, doğal gazın henüz ulaşmadığı yerlerde çalışmaların bir an önce başlatılması yönündeki taleplerini PALMET yönetimine iletti. PALMET yetkilileri ise herhangi bir olumsuz durumun olmadığını ve çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çallı, nazik ziyaretlerinden dolayı PALMET yönetimine teşekkür etti. Doğal gaz çalışmalarının başlamasıyla birlikte Üsküp beldesinin daha yaşanabilir ve modern bir hale geleceğine inandığını ifade eden Başkan Çallı, belde sakinlerine müjdeli haberler vermeye devam edeceklerini söyledi.

Lüleburgaz'da Safkan Atların Sağlık Kontrolleri Sürüyor Lüleburgaz'da Safkan Atların Sağlık Kontrolleri Sürüyor

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner