Kırklareli Mehmet Siga Sezonu 2. Amatör Lig A Grubu'nda Üsküpspor, Lüleburgaz Vatanspor’u 3-0 yenerek şampiyon oldu. Üsküp Sentetik Saha'da oynanan karşılaşmada Üsküpspor, etkili bir performans sergileyerek maçı 3-0 galip bitirdi.

Maçın ardından saha içinde ve dışında istenmeyen olaylar yaşandı. Üsküpspor Kulübü, olaylarla ilgili kamuoyuna bir duyuru yaparak yaşananları kınadı. Üsküp Spor Kulübü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Maç sonrası saha içerisinde taraftarlarımızla birlikte kutlama yapıldığı sırada, Lüleburgaz Vatanspor oyuncu ve teknik ekibinin yenilgi alması sonucu duygularına yenik düşüp sözlü ve hareketli tacizleri sonucu istenmeyen olaylar gerçekleşmiştir. Saha içerisinde başlayıp saha dışında devam eden çirkin karakterlerinden dolayı Lüleburgaz Vatanspor oyuncularını kınıyor ve yenilgi duygusunu kabullenemeyip hazmedemediklerini bir kez daha görmüş oluyoruz. Kendi futbolcu ve ailelerine geçmiş olsun dileklerini iletip kendilerini suçsuz gösterip algı yaratmalarını ve şampiyonluğumuza gölge düşürmelerine izin vermeyeceğimizi bir kez daha belirtmiş olalım."

Üsküpspor, maç boyunca üstün bir performans sergileyerek hak ettiği bir galibiyetle sezonu şampiyon olarak tamamlamanın gururunu yaşarken, maç sonrası yaşanan bu olaylar nedeniyle duyduğu üzüntüyü de dile getirdi. Taraftarlarıyla birlikte şampiyonluk kutlamalarını gerçekleştirirken, Lüleburgaz Vatanspor oyuncularının saldırgan davranışlarının kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Haber: Arzu Dursun Atay