Kırklareli Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, geniş katılımlı bir istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya Kırklareli Ülkü Ocakları İl Başkanı Uğurcan Özer’in yanı sıra il ocak yönetimi, ilçe ocak başkanları ve ilçe ocak yöneticileri katılım sağladı. Teşkilatın gelecekteki faaliyetleri ve projeleri üzerine fikir alışverişinde bulunulan toplantıda, yeni dönemin çalışma planları masaya yatırıldı.

Babaeski’de Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı Babaeski’de Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

İl Başkanı Özer, toplantı sırasında yaptığı konuşmada, teşkilatın birliğinin ve bütünlüğünün önemine vurgu yaptı. Ocak yöneticilerine, gençlerin eğitimi ve milli şuur kazanmaları için yapılacak çalışmalara daha fazla ağırlık verilmesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca, teşkilat üyelerine görev ve sorumluluklarını hatırlatarak, emeklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Kırklareli Ülkü Ocakları tarafından yapılan açıklamada, “Kırklareli Ülkü Ocakları İl Başkanımız Sayın Uğurcan Özer Bey;  İl Ocak yönetimi, İlçe Ocak Başkanları ve İlçe Ocak yöneticilerinin katılımı ile genişletilmiş istişare toplantı gerçekleştirip emir ve talimatlarını iletti.” ifadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay