Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Kırklareli Şubesi, önceki dönem Başkanlarından Arif Uzunluğu'nun vefatının 8. yılında anma mesajı yayımladı. Dernek, Uzunluğu'nun dernek için yaptığı değerli katkıları ve unutulmaz hizmetleri hatırlatarak, onu rahmetle andıklarını ifade etti.

Şube tarafından yapılan açıklamada, "Şubemizin önceki dönem Başkanlarından Arif Uzunluğu'nun aramızdan ayrılışının 8. yılında kendisini rahmetle anıyoruz," denildi. Açıklamada, Arif Uzunluğu'nun derneğin gelişmesi ve büyümesi için yaptığı özverili çalışmaların altı çizilerek, onun bıraktığı mirasın dernek üyeleri için yol gösterici olmaya devam ettiği belirtildi.

Kozan'da yatılı okuyan öğrenci, öğretmeni tarafından yurtta darp edildiğini iddia etti Kozan'da yatılı okuyan öğrenci, öğretmeni tarafından yurtta darp edildiğini iddia etti

Arif Uzunluğu, Türkiye Sakatlar Derneği Kırklareli Şubesi'nde görev yaptığı süre boyunca engelli bireylerin haklarını savunmuş, onların sosyal ve ekonomik hayata katılımlarını artırmak için pek çok projeyi hayata geçirmişti.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner