Trakya Bölgesi'nde elektrik dağıtımı yapan Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Kurban Bayramı tatili süresince bölgede kesintisiz enerji sağlamak amacıyla önlemlerini artırdı. Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli illerinde 20 bin kilometrekarelik alanda 1,3 milyondan fazla aboneye hizmet veren TREDAŞ, bayram tatilinin 9 güne uzatılması nedeniyle 15-23 Haziran tarihleri arasında sahada 467 arıza onarım ve bakım personeli ile 116 araçla kesintisiz hizmet verecek.

Bayram süresince artan enerji talebine cevap verebilmek için hazırlıklarını tamamlayan TREDAŞ, acil durumlar için 51 jeneratör, 6 kablo test aracı, 4 İnsansız Hava Aracı (İHA) ve 5 mobil trafoyu uygun noktalarda hazır bekletecek. Operasyonel süreçleri etkin bir şekilde yönetmek amacıyla "Operasyon Merkezi"ni aktif tutacak olan TREDAŞ, elektrik şebekelerini uzaktan izleyerek anlık müdahale yapabilecek.

Ayrıca, müşteri memnuniyetini artırmak için iletişim kanallarını güçlendiren TREDAŞ, 186 Çağrı Merkezi, web sitesi ve yapay zeka destekli TREDAŞ Enerjik platformu aracılığıyla abonelerin taleplerini anlık olarak dinleyecek ve çözüm üretecek.

Kırklareli TSO Başkanı Ilık, Nabi Kırmızı’yı Ağırladı Kırklareli TSO Başkanı Ilık, Nabi Kırmızı’yı Ağırladı

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay