Kırklareli Ortak Akıl Derneği Başkanı Ali Çakır, gençlerle buluşarak önemli bir konuda bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Trakya Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nda düzenlenen etkinlik kapsamında, Trakya’da Mutfak Kültürü konulu bir söyleşi gerçekleştirildi.

Söyleşi, gençlerin mutfak kültürü üzerine bilgi sahibi olmalarını ve bu alanda farkındalık yaratmalarını hedefliyordu. Başkan Ali Çakır, katılımcılara mutfak kültürünün önemi ve zenginliği hakkında bilgi verirken, aynı zamanda geleneksel lezzetlerin korunması ve tanıtılması konusundaki çabaları da vurguladı.

441417413 10161346487148050 6055224457493713115 N

Başkan Çakır, söyleşiye katılan gençlere bilgiler aktarırken, kendisini dinlemeye gelen ve etkinliğe katkı sağlayan Erdem Uçar ve diğer katılımcılara teşekkür etti. Ayrıca, keyifli sohbete katılan Aydemir Ay'a ve kadın aşçılar arasında yer alan Elif Cebeci'ye de teşekkürlerini iletti.

Bu tür etkinliklerin, gençlerin kültürel ve mesleki gelişimine katkı sağlamak adına büyük önem taşıdığı belirtildi. Başkan Çakır, benzer etkinliklerle topluma katkı sağlamaya ve gençlerin potansiyellerini ortaya çıkarmaya devam edeceğini vurguladı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay