Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Başkanlığı koordinatörlüğünde 9 Temmuz 2024 tarihinde Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi konferans salonunda tıbbi sekreterlere yönelik "Sağlık Kurumlarında Etkili İletişim" konulu bir eğitim düzenledi. Eğitimi, Psikolog Sezer Düzenli verdi.

Eğitime, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Nilgün Sema Çomaklı, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi yöneticileri ve tıbbi sekreterler katıldı. Sağlık kurumlarında iletişimin önemine vurgu yapan eğitimde, etkili iletişim teknikleri, hasta ve hasta yakınlarıyla iletişim, kriz anlarında iletişim stratejileri gibi konular ele alındı.

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, ‘’Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Başkanlığı koordinatörlüğünde 09/07/2024 tarihinde Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi konferans salonunda Psikolog Sezer Düzenli tarafından tıbbi sekreterlere yönelik “Sağlık Kurumlarında Etkili İletişim” konulu eğitim Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Nilgün Sema Çomaklı ile Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.’’ ifadeleri yer aldı.

Ruh sağlığı ve hastalıkları uzmanı göreve başladı Ruh sağlığı ve hastalıkları uzmanı göreve başladı

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner