Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Okay Kaşıkeman başkanlığında önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. 20 Eylül 2024 tarihinde Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi yöneticilerinin katılımı ile düzenlenen İl Tıbbi Cihaz Alımları Planlama ve İhtiyaç Tespit Komisyonu toplantısında, sağlık tesislerinin tıbbi cihaz ihtiyaçları değerlendirildi.

Toplantıda, sağlık hizmetlerinin etkin ve verimli şekilde sürdürülmesi amacıyla anılan hastanelerin talepleri masaya yatırıldı. İlgili taleplerin titizlikle ele alındığı toplantı sonucunda, ihtiyaç duyulan tıbbi cihazların alımına yönelik kararlar alınarak, sağlık tesislerinin güçlendirilmesi adına planlama yapıldı.

Kelebek hastası minik kız Eskişehir'de yapılan ameliyatla ellerini kullanabilecek Kelebek hastası minik kız Eskişehir'de yapılan ameliyatla ellerini kullanabilecek

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Okay Kaşıkeman başkanlığında, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi yöneticilerinin katılımı ile 20 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilen İl Tıbbi Cihaz Alımları Planlama ve İhtiyaç Tespit Komisyonu toplantısında, anılan sağlık tesislerinin talepleri değerlendirilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner