Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 2022/02 sayılı Kamu Sağlık Tesislerinin Tıbbi Cihazlarla İlgili Mal ve Hizmet Alımı İşlemleri Genelgesi kapsamında önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. 02 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilen toplantıda, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin tıbbi cihaz demirbaş talepleri masaya yatırıldı.

Toplantıya, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Okay Kaşıkeman başkanlık etti. Dr. Kaşıkeman’ın liderliğinde yapılan İl Tıbbi Cihaz Alımları Planlama Komisyonu toplantısına, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi yöneticileri de katılım sağladı. Toplantıda, hastanenin ihtiyaç duyduğu tıbbi cihazlar ve demirbaş talepleri detaylı bir şekilde ele alındı.

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; “Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 2022/02 sayılı Kamu Sağlık Tesislerinin Tıbbi Cihazlarla İlgi Mal ve Hizmet Alımı İşlemleri Genelgesine istinaden; 02 Ağustos 2024 tarihinde Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Okay Kaşıkeman Başkanlığında, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi yöneticilerinin katılımı ile gerçekleştirilen İl Tıbbi Cihaz Alımları Planlama Komisyonu toplantısında, anılan sağlık tesisinin demirbaş talepleri değerlendirilmiştir.”

Tatarköy’de Halk Sağlığı Haftası Etkinliği Yapıldı Tatarköy’de Halk Sağlığı Haftası Etkinliği Yapıldı

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay