AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, parti içindeki birlik ve dayanışmayı pekiştirmek amacıyla önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Teşkilat Başkanı Cengiz Yeşil ve Dış İlişkiler Birim Başkanı Metin Korkmaz, önceki dönem Teşkilat Başkanı Ersen Aydın ile bir araya gelerek hasbihal etti.

Bu anlamlı buluşmada, partiye kuruluşundan günümüze kadar hizmet eden ve emek harcayan tüm dava arkadaşlarına teşekkür edildi. AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, ‘’Teşkilat Başkanımız Cengiz Yeşil ve Dış İlişkiler Birim Başkanımız Metin Korkmaz, Önceki Dönem Teşkilat Başkanımız Ersen Aydın ile bir araya gelerek hasbihalde bulundular. Kuruluştan, günümüze partimize hizmet eden, emek harcayan tüm dava arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz.’’ ifadeleriyle partiye katkı sağlayan tüm üyelerine minnettarlığını ifade etti.

Başkan Kayalı, Misafirlerini Ağırladı Başkan Kayalı, Misafirlerini Ağırladı

Toplantıda, partinin geçmişi, bugünü ve geleceği üzerine değerlendirmeler yapılırken, partiye gönül verenlerin katkıları bir kez daha vurgulandı. Bu tür buluşmaların, parti içindeki bağları güçlendirdiği ve geleceğe yönelik çalışmalar için önemli olduğu belirtildi. AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, üyeleriyle birlikte daha güçlü adımlar atmak için çalışmalarına devam edeceğini duyurdu.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay