Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, çevre il ve ilçelerdeki Ticaret Borsaları ve Ticaret ve Sanayi Odaları yöneticileriyle birlikte KOSGEB işbirliğiyle Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde kurulan Trakya Bilim Teknoloji Geliştirme Merkezi'ni (TEKMER) ziyaret etti.

Ziyarete yer alan heyette Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel de yer aldı. Ziyaret sırasında merkezin çalışmaları hakkında bilgi alan Altıntel ve Hisarcıklıoğlu, teknoloji geliştirme ve yenilikçilik konularında yapılan çalışmaları yakından inceledi.

TEKMER'in, yerel işletmelerin Ar-Ge faaliyetlerini destekleyerek rekabet güçlerini artırma hedefi doğrultusunda faaliyet gösterdiği belirtilirken, merkezin sunduğu imkanlar ve yapılan çalışmaların bölgedeki ekonomik dinamizmi nasıl etkilediği üzerine görüşmeler yapıldığı ifade edildi.

Emeklilikte başvuru tarihi vatandaşın kafasını karıştırdı Emeklilikte başvuru tarihi vatandaşın kafasını karıştırdı

Kırklareli Ticaret Borsası tarafından ziyaret hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Yönetim Kurulu Başkanımız Turhan Altıntel, TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte KOSGEB işbirliği ile Çorlu TSO bünyesinde kurulan Trakya Bilim Teknoloji Geliştirme Merkezi'ni (TEKMER) ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.”

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay