Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, Pınarhisar'daki saha çalışmaları kapsamında S.S Pınarhisar Karayolu Yük ve Taşıma İşletme Kooperatifi Başkanı Adem Özbilek ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile buluştu. Görüşmede, taşımacılık sektörünün karşı karşıya olduğu zorluklar masaya yatırıldı. Özellikle artan akaryakıt ve yedek parça fiyatlarının sektöre getirdiği mali yükler üzerinde duruldu.

Pekmez üreticilerinin vazgeçemediği külek sadece Kilis'te üretiliyor Pekmez üreticilerinin vazgeçemediği külek sadece Kilis'te üretiliyor

Milletvekili Özkan, Başkan Adem Özbilek ve yönetim kurulu üyeleri ile bu konuda fikir alışverişinde bulunduğunu belirterek, sektörün çözüm bekleyen sorunlarına dikkat çekti. Bu sorunların sadece taşımacılık firmalarını değil, aynı zamanda bölgedeki ekonomik faaliyetleri de olumsuz etkilediğine vurgu yaptı.

Toplantı sonunda Fahri Özkan, misafirperverliklerinden dolayı Adem Özbilek ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, bölgedeki taşımacılık sektörünün sorunlarının çözümü için her zaman destek olmaya devam edeceğini belirtti.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner