Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Başkan Yardımcısı Bilal Çalık ve belediyenin teknik ekibiyle birlikte, Vize Caddesi'nde devam eden altyapı, kaldırım ve asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmaların gidişatını kontrol eden Başkan Talay, teknik ekibiyle detaylı değerlendirmelerde bulundu.

Vize Caddesi’nde süren çalışmaların yaklaşık bir ay içerisinde tamamlanması planlanıyor. Başkan Talay, Pınarhisar’ın ana arterlerinden biri olan bu caddeyi modern bir görünüme kavuşturmayı hedeflediklerini belirterek, yapılan düzenlemelerin hem yayalar hem de sürücüler için büyük kolaylık sağlayacağını ifade etti. Altyapı, kaldırım ve asfalt yenileme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, Vize Caddesi daha estetik ve kullanışlı bir hal alacak.

Başkan Talay, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Başkan Yardımcımız Bilal Çalık ve teknik ekibimiz ile birlikte Vize Caddemizde devam eden altyapı, kaldırım ve asfalt çalışmalarını yerinde inceledik. Çalışmalarımızdaki eksikler ve yapılması gerekenler konusunda teknik ekibimizle değerlendirmelerde bulunduk. Yaklaşık bir ay içerisinde tamamlamayı hedeflediğimiz çalışmalarla, Vize Caddemiz yeni bir çehreye kavuşacak.”

Dışı ters, içi düz: Gören bir daha bakıyor Dışı ters, içi düz: Gören bir daha bakıyor

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay