Pınarhisar Belediye Başkanı ve aynı zamanda Belediye Başkan Adayı İhsan Talay, seçim sürecinde önemli bir adım atarak, hemşehrilerini bir araya getirmek ve desteklerini almak için çağrıda bulundu.

Talay, değerli dostlarını, kıymetli yol arkadaşlarını ve sevgili hemşehrilerini, Pınarhisar için kritik bir sürece girdiklerini belirterek, desteğe ihtiyaç duyduklarını ifade etti. Bu kutlu günde, hemşehrilerinin desteğini yanlarında görmekten büyük bir onur ve mutluluk duyacaklarını vurguladı.

Heyecan ve aşkla dolu bu günü birlikte kutlamak için, tüm dostları ve destekçileriyle birlikte saat 21:45'te Seçim Ofisi'nde buluşacaklarını belirten Talay, buradan hep birlikte Dikilitaş Kıraathanesi'ne yürüyeceklerini açıkladı. El ele, gönül gönüle ve omuz omuza, Pınarhisar'a olan sevgi ve bağlılıklarını bir kez daha göstereceklerini dile getirdi.

İlçe Teşkilatı, Başkan Yayla’yı Ziyaret Etti İlçe Teşkilatı, Başkan Yayla’yı Ziyaret Etti

 Talay, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Değerli dostlarım, kıymetli yol arkadaşlarım, çok değerli hemşehrilerim, Pınarhisar'ımız için önemli bir sürece girmenin arifesindeyiz. Bu kutlu günde sizlerin desteğini yanımızda görmekten büyük bir onur ve mutluluk duyacağız. İlk günkü aşkla, heyecanla hep birlikte bugün saat 21:45’te Seçim Ofisimizde toplanıp hep birlikte Dikilitaş Kıraathanesine yürüyeceğiz.  El ele, gönül gönüle, omuz omuza; aşkımız, sevdamız Pınarhisar'ımız için yürüyoruz.

Başlasın Pınarhisar'ımızın Altın Çağı!"

Haber: Arzu Dursun Atay