Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Ülkü Ocakları Başkanlığı'nın daveti üzerine, Pınarhisar Belediyesi Mesire Alanı'nda düzenlenen etkinliğe katıldı. Etkinlikte, Ocak Başkanı İlhami Bozdoğan, MHP İlçe Başkanı Nedim Bars, Meclis Üyesi Cem Duralı, Pınarhisarspor Kulüp Başkanı Tayfun Uysal ve birçok gençle bir araya gelindi.

Başkan İhsan Talay, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Ülkü Ocakları Başkanlığı'nın daveti üzerine, Pınarhisar Belediyesi Mesire Alanı'nda, Ocak Başkanı İlhami Bozdoğan, MHP İlçe Başkanı Nedim Bars, Meclis Üyemiz Cem Duralı, Pınarhisarspor Kulüp Başkanımız Tayfun Uysal ve genç kardeşlerimiz ile bir araya geldik. Bu anlamlı buluşmayı organize eden ve bizleri de davet eden Ülkü Ocakları Başkanlığı'na teşekkür ederim” dedi. Talay, bu tür etkinliklerin gençlerle ve toplumun diğer kesimleriyle kaynaşma açısından önemli olduğunu vurguladı.

Etkinlik sırasında, gençler ve diğer katılımcılar, Başkan Talay ve diğer liderlerle sohbet etme fırsatı buldu. Spor, eğitim ve yerel projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Talay, gençlere yönelik projeler hakkında bilgi vererek, onların fikir ve önerilerini dinledi.

Babaeski’de Arılı Kovan Destekleme Başvuruları Başladı Babaeski’de Arılı Kovan Destekleme Başvuruları Başladı

Pınarhisar Belediyesi, gençlerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılımını artırmak amacıyla çeşitli projeler ve etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Başkan Talay, gençlerin enerjisinden ve fikirlerinden ilham alarak, daha yaşanabilir bir Pınarhisar için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay