Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Kızılcahamam kampında Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya gelerek, ilçede hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında detaylı görüş alışverişinde bulundu. Başkan Talay, Hisar Park Projesi, Kent Müzesi Projesi ve Yeni Nesil Kütüphane Projeleri hakkında Bakan Ersoy ile görüştüklerini belirtti.

Vize Kaymakamı Kemal Balaban'dan Esnaf Ziyareti Vize Kaymakamı Kemal Balaban'dan Esnaf Ziyareti

Başkan İhsan Talay, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ‘’Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy ile Kızılcahamam kampımızda bir araya geldik. Sayın Bakanımız ile görüşmemizde Hisar Park Projesi, Kent Müzesi Projesi, Yeni Nesil Kütüphane Projelerimiz hakkında detaylı görüş alışverişinde bulunduk.  Sayın Bakanımızın değerli katkıları ve destekleriyle, bu projelerimizi en iyi şekilde hayata geçirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.’’

Görüşmenin, Pınarhisar’ın kültürel ve turistik değerlerinin artırılması adına önemli bir adım olduğu ifade edildi. Başkan Talay, bu projelerin hayata geçirilmesiyle ilçenin cazibesinin artacağını ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunacaklarını belirtti.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay