Evrensekiz Belediyesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan ana su borusu hattındaki arıza nedeniyle belde genelinde su kesintisi yaşandığını duyurdu. Belediye ekipleri, arızanın giderilmesi için yoğun bir çalışma yürütüyor.

Belediye tarafından yapılan açıklamada, "Beldemiz Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan ana su borusu hattındaki arıza sebebiyle su kesintisi meydana gelmiştir. Belediye Başkanımız Sn. Birol Özbay ve Belediye Meclis Üyemiz Sn. Kenan Metin de yapılan işleri yakından takip etmektedirler. Ekiplerimiz özverili bir şekilde çalışarak en kısa sürede arızayı gidereceklerdir" ifadelerine yer verildi.

Belediye Başkanı Birol Özbay ve Belediye Meclis Üyesi Kenan Metin, arızanın meydana geldiği noktada incelemelerde bulunarak, ekiplerin çalışmalarını yerinde takip etti. Başkan Özbay, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak su kesintisinin giderileceğini ve vatandaşların mağduriyetinin en aza indirileceğini belirtti.

TCSG-93 Sahil Güvenlik Botu Gaziler Günü’nde Ziyarete Açılacak TCSG-93 Sahil Güvenlik Botu Gaziler Günü’nde Ziyarete Açılacak

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner