Kırklareli Belediyesi, kentin geleceğini birlikte tasarlamak amacıyla "Stratejik Plan Anket Noktaları" oluşturdu. Katılımcı bir anlayışla yönetmek istedikleri Kırklareli için hazırlanan 2025-2029 Stratejik Planı'nı halkın görüş ve önerileriyle şekillendirmek istediklerini belirten belediye, tüm vatandaşları anket doldurmaya davet etti.

Belediyenin açıklamasına göre, anketi doldurmak isteyenler, belediyenin resmi web sitesinden dijital olarak veya Dingiloğlu Parkı önü ve İstasyon Caddesi girişinde kurulan stantlarda fiziki olarak anket formunu doldurabilirler. Kırklareli Belediyesi, tüm vatandaşların katılımıyla daha güçlü ve ortak akılla yönetilen bir kent oluşturmayı hedeflediklerini vurguladı.

Kırklareli Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; ‘’Tüm halkımızı, "Stratejik Plan Anket Noktaları"na bekliyoruz. Kentimizin geleceğini birlikte tasarlamaya var mısınız? Katılımcı bir anlayış ile birlikte yönetmek istediğimiz Kırklareli için hazırladığımız 2025-2029 Stratejik Plan'ımızı, birlikte hayata geçirmek için düzenlediğimiz anketimizi, hem belediyemizin resmi web sitesinden dijital olarak, hem de, Dingiloğlu Parkı önü ve İstasyon Caddesi girişinde kurduğumuz stantlarda, fiziki olarak doldurabilirsiniz.’’

Kırklareli TSO Başkanı Ilık, Nabi Kırmızı’yı Ağırladı Kırklareli TSO Başkanı Ilık, Nabi Kırmızı’yı Ağırladı

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner