Kıyıköy Belediye Başkanlığı, sosyal alanlara verilen zararlarla ilgili önemli bir açıklama yaparak, özellikle Kömürlük Parkı’nda bulunan kamelyaların kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tahrip edildiğini duyurdu. Belediye, bu tür davranışların yalnızca belediye çalışanlarının emeğine değil, aynı zamanda mahalle sakinlerinin hakkına da bir saldırı olduğunu vurguladı.

Belediyeden yapılan açıklamada, parkların kamu malı olduğu hatırlatılarak, “Lütfen sosyal alanlarımıza zarar vermeyelim temiz ve titiz kullanalım. Kömürlük parkında bulunan kamelyaların kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından zarar verilmesi sadece çalışanlarımızın verdiği emeğe, değil, aynı zamanda mahalle sakinlerinin hakkına yapılmış bir saldırıdır. Söz konusu olan park kamu malı olduğunu bir kez daha belirtmek isteriz.”  ifadelerine yer verildi.

Vali Ekici’den Kadın Girişimciye Destek Ziyareti Vali Ekici’den Kadın Girişimciye Destek Ziyareti

Kıyıköy Belediyesi, parkların toplumun ortak kullanım alanları olduğunu belirterek, bu tür zararlı eylemlerin tekrar etmemesi adına gerekli önlemleri alacaklarını da duyurdu. Belediye, vatandaşlara sosyal sorumluluk bilinciyle hareket etme çağrısı yaptı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay