Başkan Bulut’tan İl Müdürü Babuşcu’ya Ziyaret Başkan Bulut’tan İl Müdürü Babuşcu’ya Ziyaret

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve bölgedeki diğer oda ve borsa başkanları ile birlikte Çorlu Ticaret Borsası (Çorlu TB) Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Ertan’ın vefatı nedeniyle Çorlu Ticaret Borsası Meclis Üyeleri’ne taziye ziyaretinde bulundu.

Başkan Ilık, ziyaret sırasında Yüksel Ertan’ın ailesine ve Çorlu Ticaret Borsası mensuplarına başsağlığı diledi. Ziyarette, Yüksel Ertan’ın meslektaşları tarafından büyük bir saygı ve sevgiyle anıldığı vurgulandı. Türkiye genelinde ticaret ve sanayi alanında önemli hizmetlerde bulunmuş olan Ertan’ın kaybının sektöre büyük bir boşluk bıraktığı ifade edildi.

Çorlu Ticaret Borsası Meclis Üyeleri de, Başkan Ilık ve beraberindeki heyete teşekkür ederek duyarlılıkları için memnuniyetlerini dile getirdi. Ziyaret sırasında, iş dünyasının birlik ve dayanışma içinde olması gerekliliği vurgulanarak, bölgenin ekonomik ve ticari hayatına Ertan’ın katkılarının unutulmayacağı belirtildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay