Kırklareli Belediyesi, sokak hayvanlarının yaşam kalitesinin artırılması ve yaşam koşullarının iyileştirilmesi amacıyla önemli bir adım attı. Bu kapsamda, Kırklareli Valiliği, İl Özel İdaresi ve Kırklareli Belediyesi arasında bir protokol imzalandı. Protokol imza töreninde Kırklareli Valisi Birol Ekici, Belediye Başkanı Derya Bulut ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Kuşoğlu yer aldı.

İmzalanan protokol ile birlikte, sokak hayvanlarının barınma, beslenme ve sağlık koşullarının iyileştirilmesi hedefleniyor. Ayrıca, düzenli veteriner kontrolleri ve aşı uygulamaları ile sokak hayvanlarının sağlık durumlarının yakından takip edilmesi sağlanacak.

Kırklareli Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;  ‘’İlimizdeki can dostlarımız sokak hayvanlarının yaşam kalitesinin artırılması ve içinde bulundukları şartların iyileştirilmesi için Kırklareli Valiliği, İl Özel İdaresi ve belediye başkanlığımız arasında protokol imzalandı.

İmza töreninde, Kırklareli Valisi Birol Ekici, Belediye Başkanımız Derya Bulut ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Kuşoğlu yer aldı.’’

Kaymakam Balaban’ın Aile Ziyaretleri Devam Ediyor Kaymakam Balaban’ın Aile Ziyaretleri Devam Ediyor

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay