Demirköy ilçesine bağlı Sivriler köyünde düzenlenen yaz Kuran kursu, bu yıl da öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Kurs boyunca çocuklar, Kuran-ı Kerim okumayı öğrenmenin yanı sıra çeşitli dini bilgileri eğlenceli etkinliklerle pekiştirme fırsatı buluyorlar. Çocuklar, hem teorik hem de pratik bilgilerle donatılarak dini bilgilerini genişletiyor ve pekiştiriyorlar.

Eğitim programında, Kuran-ı Kerim’in yanı sıra ahlak, ibadet ve İslam tarihi gibi konular da ele alınıyor. Eğitmenler, çocukların öğrenme süreçlerini daha keyifli hale getirmek için çeşitli oyunlar ve aktiviteler düzenliyorlar. Bu etkinlikler, çocukların dini bilgilerini artırırken, aynı zamanda sosyal becerilerini geliştirmelerine de katkı sağlıyor.

Yemek borusu genişleyen yavru kedi tavuk sesi çıkartıyor Yemek borusu genişleyen yavru kedi tavuk sesi çıkartıyor

Demirköy Diyanet Gençlik tarafından yapılan açıklamada, ‘’Sivriler köyünde düzenlenen yaz Kuran kursu, öğrencilerin yoğun katılımıyla devam ediyor. Kurs boyunca çocuklar, Kuran-ı Kerim okumayı öğrenmenin yanı sıra çeşitli dini bilgileri eğlenceli etkinliklerle pekiştirme fırsatı buluyorlar.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay