İki gencin evdeki kavgası kanlı bitti: 16 yaşındaki genç tabancayla vurulmuş halde ölü bulundu İki gencin evdeki kavgası kanlı bitti: 16 yaşındaki genç tabancayla vurulmuş halde ölü bulundu

Babaeski İtfaiyesi, dün bir vatandaşın takı dükkanında denediği yüzüğü çıkaramadığı ihbarı üzerine harekete geçti. Kırklareli 112 Acil Çağrı Merkezi'nin bildirimi üzerine olay yerine yönlendirilen ekipler, yüzüğü çıkarmak için gerekli müdahaleyi gerçekleştirdi.

İtfaiye ekipleri, başarıyla yüzüğü keserek çıkarırken, vatandaşa geçmiş olsun dileklerini iletti. Olayın sonucunda herhangi bir yaralanma veya zarar yaşanmazken, itfaiye ekipleri vatandaşların benzer durumlarda panik yapmadan yardım çağrısında bulunmalarını ve profesyonel yardım almak için 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aramalarını tavsiye etti.

Babaeski İtfaiyesi tarafından yapılan açıklamada, ‘’Dün, bir vatandaşımız takı dükkanında denediği yüzüğü çıkaramamıştır. Kırklareli 112 Acil Çağrı Merkezi’nin verdiği ihbar ile ekiplerimiz olay yerine yönlendirildi. Yüzük, başarıyla kesilerek çıkarıldı. Vatandaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.’’ İfadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay