TEMA Vakfı Lüleburgaz Yeni Mahalle Sorumlusu Sibel Kocaman, Lüleburgaz Şehit Mednan Tuna İlkokulu'nda doğa eğitimleri veren öğretmenlere teşekkür sertifikalarını takdim etti. Okul Müdürü Canan Taşkın, 4C sınıfı öğretmeni Ezgi Tosun, 2A sınıfı öğretmeni Mustafa Aslan, 4B sınıfı öğretmeni Ebru Kondakçı ve 4A sınıfı öğretmeni Serkan Deniz'e teşekkür edildi.

Doğa eğitimleri, çocukların doğayı tanımaları ve çevreye duyarlı bireyler olmalarını sağlamak adına önemli bir rol oynuyor. TEMA Vakfı'nın bu teşekkürleri, doğa eğitimlerine katkı sağlayan öğretmenlerin çabalarını takdir etmeyi amaçlıyor.

Vize’de Yol Bakım ve Onarım Çalışmaları Sürüyor Vize’de Yol Bakım ve Onarım Çalışmaları Sürüyor

TEMA Vakfı, doğa ve çevre bilinci konusunda toplumu bilinçlendirmek ve çevre dostu davranışları teşvik etmek amacıyla çeşitli faaliyetler yürütüyor. Bu kapsamda, öğrencilere doğa eğitimleri veren öğretmenlere yapılan teşekkürler, doğa ve çevre bilincinin yaygınlaştırılmasına önemli bir katkı sağlıyor.

Kocaman yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “ Lüleburgaz Şehit Mednan Tuna İlkokulu doğa eğitimleri veren öğretmenlerimize Teşekkür Sertifikalarını takdim ettik. 

Md.Canan Taşkın

4C Ezgi Tosun

2A Mustafa Aslan

4 B Ebru Kondakçı

4A Serkan Deniz”

Haber: H. Murat Taner