Kırklareli Kent Konseyi, Kuzulu köyüne 15. Yayla, Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenlikleri afişlerini ulaştırdı. Kent Konseyi yürütme kurulu üyesi Dr. Hasan Onat’a bu süreçteki emekleri için teşekkür edildi. Konsey, muhtarlar ve gönüllülerin desteği ile köylerdeki üreticileri, stant talepleri ve en iyi bağ, üzüm yarışması için şenliklere davet ediyor.

Kırklareli TSO Başkanı Ilık, Nabi Kırmızı’yı Ağırladı Kırklareli TSO Başkanı Ilık, Nabi Kırmızı’yı Ağırladı

Kırklareli Kent Konseyi tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; “Kuzulu köyüne 15. Yayla, Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenlikleri afişlerimiz ulaştırıldı. Kent Konseyi yürütme kurulu üyesi Dr. Hasan Onat’ a emekleri için teşekkür ederiz.

Muhtarlarımız ve gönüllülerimizin desteği ile köylerimizden üreticilerimizi stant talebi ve en iyi bağ, üzüm yarışması için 15. Yayla, Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenliklerine davet ediyoruz. Yöre insanının sabrı, emeği, azmi, yardımlaşması, alın teriyle bereketin ve umutların paylaşıldığı bağcının bayramını, birlikte sevinç, coşku ile kutlamak dileğiyle.”

Şenliklere katılımın yüksek olması bekleniyor ve köylerde büyük bir heyecanla karşılanan bu etkinlik, hem yerel üreticilere destek olacak hem de bölge halkının bir araya gelmesini sağlayacak. Kırklareli Kent Konseyi, tüm bölge halkını ve üreticileri bu anlamlı ve coşkulu etkinliğe davet ediyor.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay