Fındık dallarından ördüğü sepetleri bin liradan satıyor Fındık dallarından ördüğü sepetleri bin liradan satıyor

Kırklareli Kent Konseyi, bu yıl 15.si düzenlenecek olan Yayla, Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenlikleri için hazırlıklarına devam ediyor. Bu kapsamda şenlik afişleri Dereköy’de muhtarlığa, köy kahvelerine ve bakkallara ulaştırıldı. Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı ve Yürütme Kurulu Üyesi Av. Uğur Deniz Genç’e emekleri için teşekkür edildi.

Kırklareli Kent Konseyi, muhtarlar ve gönüllülerin desteğiyle köylerdeki üreticileri stant talebi ve en iyi bağ, üzüm yarışması için 15. Yayla, Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenliklerine davet ediyor. Şenlikler, yöre insanının sabrı, emeği, azmi ve yardımlaşmasının kutlanacağı bir bayram niteliğinde olacak.

Kent Konseyi’nden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; “Dereköy’de muhtarlığımıza, köy kahvelerine, bakkallarımıza 15. Yayla, Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenlikleri afişlerimiz ulaştırıldı. Kent Konseyi Kadın Meclisi başkanı ve yürütme kurulu üyesi Av. Uğur Deniz Genç’e emekleri için teşekkür ederiz.

Muhtarlarımız ve gönüllülerimizin desteği ile köylerimizden üreticilerimizi stant talebi ve en iyi bağ, üzüm yarışması için 15. Yayla, Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenliklerine davet ediyoruz. Yöre insanının sabrı, emeği, azmi, yardımlaşması, alın teriyle bereketin ve umutların paylaşıldığı bağcının bayramını, birlikte sevinç, coşku ile kutlamak dileğiyle.”

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner