DİSK Emekliler SendikaBabaeski Şubesi, sendika faaliyetlerinin üyelerden toplanan aidatlar ve bağışlarla yürütüldüğünü belirterek, geçmiş yıllardan aidat borcu olan üyeler için bir hatırlatma duyurusu yaptı. Sendika, üyelerin aidat ödemelerini gerçekleştirerek sendikaya büyük katkıda bulunabileceklerini vurguladı.

Sendikadan yapılan açıklamada, "Sendikamız faaliyetlerinin yalnızca sizlerin ödediğiniz aidatlar ve bağışlar ile yürütüldüğünü tekrar hatırlatmak isteriz. Geçmiş yıllardan aidatlarını yatırmayan ya da eksik yatıran üyelerimiz mevcut. Sizin için küçük tutarlar olabilecek aidatlarınızı yatırarak, sendikamıza büyük katkı yapmış olacaksınız," denildi.

Kırklareli TSO Başkanı Ilık, Nabi Kırmızı’yı Ağırladı Kırklareli TSO Başkanı Ilık, Nabi Kırmızı’yı Ağırladı

Üyelik Aidatları:

2022 Yılı: 60 TL (Aylık 5 TL)

2023 ve 2024 Yılları: 120 TL (Aylık 10 TL)

Açıklamada, aidatlarını düzenli olarak ödeyen üyelere teşekkür edilerek, "Değerli katkılarınız için şimdiden çok teşekkür eder, aidatlarını yatırmış olan üyelerimiz bu yazımızı dikkate almamasını rica ederiz," ifadelerine yer verildi.

Aidat borcu ile ilgili bilgi almak isteyen üyeler, sendika binasına başvurabilir veya 0543 815 56 91 numaralı telefondan iletişime geçebilirler. Sendika binası, Cumartesi ve Pazar günleri hariç, 14.00-17.00 saatleri arasında açık olacak.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay