Öz Sağlık-İş SendikaKırklareli Şube Başkanlığı, aylık olağan temsilciler toplantısını gerçekleştirdi. Şube Başkanı İbrahim Arı'nın başkanlığında düzenlenen toplantıya, sendikanın temsilcileri yoğun bir katılım sağladı.

Toplantı sırasında, sendikanın yürüttüğü faaliyetler ve önümüzdeki dönemde gerçekleştireceği saha çalışmaları hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Başkan İbrahim Arı, katılımcı temsilcilere gösterdikleri özveri ve bağlılık için teşekkür etti. Yaz döneminde olmalarına rağmen yüksek katılımın memnuniyet verici olduğunu belirten Arı, bu birlikteliğin sendikal çalışmalara olumlu yansıyacağını ifade etti.

Vali Ekici’den Kadın Girişimciye Destek Ziyareti Vali Ekici’den Kadın Girişimciye Destek Ziyareti

Başkan Arı, sendikanın tüm üyeleri adına temsilcilere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Arı, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Öz Sağlık-İş Sendikası Kırklareli Şube Başkanlığı olarak temsilcilerimiz ile bir araya gelerek Aylık olağan Temsilciler toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızda kıymetli yol arkadaşlarımıza sendikal faaliyetlerimiz hakkında bilgilendirmelerde bulunarak yapacağımız saha çalışmalarımızı programladık. Değerli yol arkadaşlarımıza da yaz dönemi olmasına rağmen büyük bir özveri göstererek toplantımıza katılımlarından dolayı canı gönülden teşekkür ederiz.”

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner