Kristal-İş Sendikası Trakya Şubesi'nden önemli bir ziyaret gerçekleşti. Sendikanın Genel Başkanı Bilal Çetintaş ve Genel Başkan Yardımcısı Selim Çallı, Trakya Şube Başkanı Mehmet Özmüş, sendika yönetim kurulu üyeleri ve işyeri temsilcileri, Üsküp Belediye Başkanı Halil Çallı'yı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, işçi hakları, sendika faaliyetleri ve yerel yönetim ile sendika arasındaki iş birliği konuları ele alındı. Sendika temsilcileri, Üsküp Belediye Başkanı Halil Çallı'ya gösterdiği misafirperverlik için teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan Çallı da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Genel Başkan Çetintaş ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Kristal-İş Sendikası Trakya Şubesi tarafından yapılan açıklamada, ‘’Kristal-İş Sendikası Genel Başkanımız Bilal Çetintaş ve Genel Başkan Yardımcımız Selim Çallı, Trakya Şube Başkanımız Mehmet Özmüş ve Şube Yönetim Kurulu, işyeri temsilcilerimiz Üsküp Belediye Başkanı Sayın Halil Çallı'yı ziyaret etmişlerdir. Kendilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder, görevinde başarılar dileriz.’’ ifadeleri yer aldı.

Kırklareli Belediyesi, Çocuk Oyun Parkı Çalışmalarını Hızlandırıyor Kırklareli Belediyesi, Çocuk Oyun Parkı Çalışmalarını Hızlandırıyor

Haber: Arzu Dursun Atay