Öz Sağlık-İş SendikaKırklareli Şube Başkanı İbrahim Arı, İl Sağlık Müdürlüğü'nde görev yapan üyelerine özel bir bayram hediyesi takdim etti. Sendikanın Genel Merkezi tarafından hazırlanan ve gönderilen hediye kol saatleri, Genel Başkan Devlet Sert’in selamları ve bayram tebrikleri eşliğinde çalışanlara sunuldu.

Başkan İbrahim Arı, yapılan bu jestin amacını ve önemini şu sözlerle ifade etti:  “Öz Sağlık-İş Sendikası ile el ele gönül gönüle daha güzel günlere.  Öz Sağlık İş Sendikası Kırklareli Şube Başkanlığı olarak İl Sağlık Müdürlüğü’nde görev yapan kıymetli üyelerimiz için Genel merkezimizin hazırlayıp gönderdiği hediye kol saatlerimizi Genel başkanımız Sayın Devlet Sert Bey’in selamlarını ve Bayram tebriklerini ileterek kendilerine takdim ettik. İyi Günlerde kullanmalarını temenni eder, tüm emek camiamıza Hayırlı Bayramlar dileriz”

Sendika, bu tür etkinliklerle üyelerinin moral ve motivasyonunu artırmayı, onları değerli hissettirmeyi hedefliyor. Öz Sağlık-İş Sendikası, sadece sendikal haklar ve çalışma koşullarıyla ilgili mücadele etmekle kalmayıp, aynı zamanda üyelerinin özel günlerini de unutmuyor ve onlara çeşitli sürprizler yaparak bağlılıklarını pekiştiriyor.

Başkan Vural: “Ahilik Haftası’nı Gönülden Kutluyorum” Başkan Vural: “Ahilik Haftası’nı Gönülden Kutluyorum”

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü'nde görev yapan sağlık çalışanları, Öz Sağlık-İş Sendikası'nın bu nazik jestinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirttiler. Sağlık çalışanları, zorlu çalışma koşullarında böylesine anlamlı hediyelerle motive edildiklerini ve sendikalarının her zaman yanlarında olduğunu hissettiklerini ifade ettiler.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay