Arslan: "Çalışanların Ağır Vergi Yükü Hafifletilsin" Arslan: "Çalışanların Ağır Vergi Yükü Hafifletilsin"

Kırklareli Cam Sanayii Paşabahçe Fabrikası kalite kontrol bölümü çalışanı sendika üyeleri, Kristal-İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Mehmet Özmüş ve şube yönetimini ziyaret etti. Ziyaret sırasında, fabrikada çalışan üyeler, işyerinde karşılaştıkları sorunları ve iyileştirilmesini istedikleri konuları dile getirme fırsatı buldular.

Kristal-İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Mehmet Özmüş, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, üyelerin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirtti. Özmüş, sendikanın her zaman üyelerinin yanında olduğunu vurgulayarak, üyelerin taleplerinin sendikanın öncelikleri arasında yer aldığını ifade etti. Ayrıca, çalışanların sendikaya olan güveninin ve bağlılığının, daha iyi çalışma koşulları sağlanmasında önemli bir rol oynadığını belirtti.

Kristal-İş Sendikası Trakya Şubesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; ‘’Kırklareli Cam Sanayii Paşabahçe Fabrikası kalite kontrol bölümü çalışanı üyelerimiz, Kristal-İş Sendikası Trakya Şube Başkanımız Mehmet Özmüş ve Şube Yönetimimizi ziyaret etmişlerdir. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.’’

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay