Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, şehit Piyade Çavuş Erol Güney’in sene-i devriyesi dolayısıyla ailesini ziyaret etti. Ziyaret, Kuruluş Müdürü Erdal Tekin ve birim sorumlusu personel tarafından gerçekleştirildi.

Vize Kaymakamı Kemal Balaban'dan Esnaf Ziyareti Vize Kaymakamı Kemal Balaban'dan Esnaf Ziyareti

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Aziz şehidimiz Piyade Çavuş Erol Güney’in kıymetli ailesi, şehidimizin sene-i devriyesi münasebetiyle Kuruluş Müdürümüz Erdal Tekin ve birim sorumlusu personelimiz tarafından evinde ziyaret edildi. Aziz şehidimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz,” ifadelerine yer verdi.

Ziyaret sırasında, Kuruluş Müdürü Erdal Tekin ve beraberindeki ekip, şehit ailesine başsağlığı dileklerini ileterek, vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle andı. Şehit Erol Güney’in ailesiyle yakından ilgilenen Tekin, şehidin hatırasına duydukları saygıyı ve minneti dile getirdi.

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, şehit ailelerinin her zaman yanında olmaya devam edeceğini vurgulayarak, bu tür ziyaretlerle onların acılarını paylaşmayı ve yanlarında olduklarını hissettirmeyi amaçlıyor. Müdürlük, şehit ailelerinin her türlü ihtiyaç ve taleplerine cevap vermek için çalışmalarını sürdürüyor.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner