Pınarhisar Belediyesi Z Kütüphane Satranç Kursu öğrencileri, Türkiye Kulüpler Şampiyonası İl Yöre Yarışmalarında büyük bir başarıya imza atarak 3. oldu. Belediye Başkanı İhsan Talay, öğrencilerin elde ettiği bu başarıdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, onları tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

Başkan Talay, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘’Pınarhisar Belediyesi Z Kütüphane Satranç Kursu Öğrencilerimiz kazanmaya devam ediyor. Türkiye Kulüpler Şampiyonası İl Yöre Yarışmalarında 3. olan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.’’

Pınarhisar Belediyesi Z Kütüphane Satranç Kursu, çocukların ve gençlerin satranç yeteneklerini geliştirmelerine ve yarışma deneyimi kazanmalarına olanak tanıyor. Kursun öğrencileri, aldıkları eğitim ve yaptıkları düzenli çalışmalar sayesinde bu önemli başarıyı elde etti.

İspanya'da Sakarya rüzgarı: Sakaryalı Muhammet Ali Dünya sahnesinde İspanya'da Sakarya rüzgarı: Sakaryalı Muhammet Ali Dünya sahnesinde

Pınarhisar Belediyesi, Z Kütüphane Satranç Kursu gibi projelerle, gençlerin hem akademik hem de sosyal becerilerini geliştirmelerine katkı sağlamaya devam edecek.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner