AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Pınarhisar ilçesinde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün heykeline yapılan menfur saldırıya yönelik sert bir açıklama yaptı. Sarıçam, bu saldırının milletimizin ortak değerlerine karşı büyük bir saygısızlık olduğunu belirterek, "Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin önderi ve Cumhuriyetimizin temel taşıdır. O’nun manevi şahsiyetine yapılan bu çirkin saldırı hiçbir şekilde kabul edilemez," dedi.

Milletvekili Sarıçam, Atatürk’ün miras bıraktığı Cumhuriyet ve onun temel ilkelerinin, milletin rehberi olmaya devam edeceğini vurguladı. Sarıçam, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Pınarhisar ilçemizde Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün heykeline yapılan menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum .

Arslan: "Çalışanların Ağır Vergi Yükü Hafifletilsin" Arslan: "Çalışanların Ağır Vergi Yükü Hafifletilsin"

Mustafa Kemal Atatürk Atatürk, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin önderi ve Cumhuriyetimizin temel taşıdır.

O’nun manevi şahsiyetine yönelik gerçekleştirilen bu saldırı, milletimizin ortak değerlerine karşı yapılmış bir saygısızlık olup, hiçbir şekilde kabul edilemez.

Atatürk’ün bizlere miras bıraktığı Cumhuriyet ve onun temel ilkeleri, her daim milletimizin rehberi olmaya devam edecektir. Bu tür provokatif eylemler, toplumumuzun Atatürk ilke ve inkılaplarına olan inancını ve bağlılığını asla zayıflatamayacaktır. Türkiye Cumhuriyeti'nin teminatı olan bu değerler, her zaman korunacak ve yaşatılacaktır.”

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner